post image

Unpopular Opinion: 'Wanted: Weapons of fate' és un joc disfrutable i divertit

Feb 10, 2023 Ferran

M’agradaria per començar, després de tant de temps sense escriure, parlar una mica d’un joc del passat i que vaig disfrutar molt en aquell moment, potser ara ha envellit malament però llavors em va agradar molt.

Primer de tot, una mica d’història. Per a qui no ho sàpiga, GRIN va ser una desenvolupadora de videojocs sueca fundada l’any 1997. La companyia va començar desenvolupant jocs per a la plataforma PC, però més tard va ampliar la seva activitat a altres plataformes com Xbox 360, PlayStation 3 i Wii. Al llarg de la seva existència, GRIN va desenvolupar una varietat de jocs, incloent títols originals i adaptacions de franquícies existents.

Alguns dels jocs més notables de GRIN són “Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2” i “Bionic Commando”. La companyia també va desenvolupar el joc d’aventura el qual parlarem més endavant, “Wanted: Weapons of Fate”, basat en la pel·lícula amb el mateix nom.

L’any 2009, GRIN es va enfrontar a dificultats financeres i va haver de tancar. Malgrat la seva curta vida, la companyia va deixar una forta impacte en la indústria dels videojocs i el seu treball continua sent recordat per molts jugadors.

En general, GRIN va ser una petita però innovadora desenvolupadora de videojocs que va fer un nom per si mateixa creant jocs d’alta qualitat en un període curt de temps. Malgrat els seus errors, el llegat de la companyia continua a través dels jocs que va crear i l’impacte que va tenir en la indústria dels videojocs.

“Wanted: Weapons of Fate” és un videojoc d’acció en tercera persona basat en la pel·lícula amb el mateix nom que es va llançar l’any 2009, i segueix la història de Wesley Gibson, un jove que descobreix que forma part d’una societat secreta d’assassins.

El joc té un plantejament prometedor i algunes mecàniques innovadores, com el mecanisme de “bales corbes”. No obstant això, malgrat aquests punts forts, el joc també té diverses debilitats que impedeixen considerar-lo un gran joc.

Un dels punts forts de “Wanted: Weapons of Fate” són els seus gràfics i entorns. Els models de personatges i els entorns del joc estan ben dissenyats i ofereixen una rica i atractiva experiencia visual per als jugadors. A més a més, els efectes visuals del joc, com les escenes en càmera lenta, estan ben executades i ajuden a l’ambient general del joc.

No obstant això, el joc també té debilitats importants. La campanya és curta i li falta valor per a la rejugabilitat, cosa que va ser una grans decepcions per als jugadors. La trama també no és tan atractiva ni ben escrita com ho podria haver estat, i no aconsegueix explorar plenament l’univers establert a la pel·lícula. El joc també pot esdevenir repetitiu i li falta varietat, i l’IA del joc és insuficient, cosa que fa que sigui massa fàcil per als jugadors derrotar als seus enemics.

En general, “Wanted: Weapons of Fate” és un joc amb aspectes positius i negatius. Tot i que el joc té punts forts, les debilitats, com la seva curta campanya i el joc repetitiu, impedeixen considerar-lo un gran joc. El joc pot ser atractiu per als fans de la pel·lícula i el gènere d’acció en tercera persona, però pot no ser la millor opció per als jugadors que busquen una experiencia de joc llarga i atractiva.

Article co-creat amb ChatGPT.

Similer Post

post image
En capítols anteriors...

És ben sabut que el temps passa inexorablement a les nostres vides, i és tan així que fa aproximadament uns divuit anys, concretament el 13 de setembre de 2004, un grup de nois que tot just sortíen de l’institut van muntar la seva primera web, el Parvulari.